Penyelidik UMP cipta peranti hidung elektronik - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2022)
KUANTAN - Penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya mencipta peranti hidung elektronik, E-Anfun untuk menangani masalah kemeruapan bau yang tersebar daripada operasi kilang.