Pelajar perlu celik demokrasi berparlimen, raja berpelembagaan - Diana Surya, Abd Wahab (Utusan Melayu (M) Berhad, 2022)
KUANTAN: Para pelajar di negara ini disaran memiliki pengetahuan luas sebagai titik tolak dalam menentukan kelestarian generasi pemimpin masa akan datang, sekali gus membentuk keharmonian pada masa depan.