UMP, YASA meterai kerjasama strategik dalam program pendidikan, penyelidikan dan komuniti - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 20 Januari 2022 – Kolaborasi strategik antara Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Yayasan Al-Sultan Abdullah (YASA) bakal memanfaatkan bidang pendidikan, penyelidikan dan komuniti dalam kalangan pelajar di negeri Pahang.