Didik murid jadi usahawan - Mazita, Mokhtar (Media Mulia Sdn. Bhd., 2021)
ISU graduan gagal mendapat pekerjaan bukan isu baharu. Ia lama berlaku sejak 1980-an lagi berikutan ilmu yang dipelajari tidak dapat memenuhi kehendak industri.