UMP laksana Sistem Telekomunikasi Digital Umum Talian Baharu mulai 1 Februari depan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PEKAN, 13 Januari 2022 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan menggunakan talian baharu dengan pangkal 09-431 XXXX bagi menggantikan nombor talian 09-549 XXXX dan 09-424 XXXX secara keseluruhan berkuat kuasa mulai 1 Februari 2022.