Roti canai percuma untuk penuntut UMP - Mohd Rafi, Mamat (New Straits Times Press (M) Bhd., 2022)
Kuantan: Sebanyak 600 roti canai diberi secara percuma kepada penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP) sempena program 'Projek Dapur Kita Mahasiswa UMP' yang julung kali diadakan di sini, semalam.