Tebar 600 roti canai bantu rakan siswa - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2022)
KUANTAN - Sukarelawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menghasilkan 600 keping roti canai dan diedarkan secara percuma kepada mahasiswa universiti itu melalui 'Projek Dapur Kita Mahasiswa UMP Bantu Mahasiswa' pada Sabtu.