Beri sokongan emosi kepada murid mangsa bencana banjir - Noradilah, Md Nordin (New Straits Times Press (M) Bhd., 2022)
Sesudah tertangguh seminggu susulan banjir buruk yang melanda di beberapa buah negeri, sesi persekolahan bermula hari ini. Walaupun pelbagai kemudahan diberikan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM), misalnya kebenaran untuk tidak memakai seragam sekolah selain menggantikan sejumlah 263,662 buku teks rosak membabitkan 14,422 murid di seluruh negara, namun bagaimana dengan sokongan emosi dan psikologi?