UMP perluas jaringan kerjasama antarabangsa dengan Konstanz University of Applied Sciences Jerman - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2022)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang (UMP) menandatangani memorandum persefahaman (MoU) dengan Konstanz University of Applied Sciences (HTWG-Konstanz) Jerman dalam meluaskan jaringan kerjasama antarabangsa di samping memperkukuhkan lagi hubungan kedua-dua universiti.