Suburkan 4 budaya dan kebersamaan mahasiswa dalam kepimpinan baharu MPP - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2022)
PAYA BESAR, 11 Januari 2021 - Barisan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP), Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang baharu dilantik bagi sesi 2021/2022 disaran memberi perhatian serius terhadap penyuburan budaya hikmah, sejahtera, hormat menghormati dan kasih sayang.