Kerang laut dalam asfalt berliang bahan gantian semula jadi turapan tempat letak kenderaan - Safriza, Baharuddin; Nur Hartini, Mohd Hatta (2022)
PAYA BESAR, 12 Januari 2022 - Air merupakan faktor utama yang menyumbang kepada kerosakan turapan jalan khususnya di tempat letak kenderaan.