Terbitan Terkini Hati Yang Rawan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2022)
Hati yang Rawan memuatkan 11 buah kisah yang merupakan adaptasi kisah realiti mengenai pelbagai masalah yang berlaku dalam kehidupan masyarakat kita kini.