Projek Dapur Kita bantu mahasiswa UMP - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PEKAN, 7 Januari 2022 - Sebanyak 600 keping roti canai berjaya diedarkan secara percuma kepada mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam program Projek Dapur Kita Mahasiswa UMP Bantu Mahasiswa sekitar Residen Pelajar Dhuam, Pekan dan Masjid UMP Gambang.