Hindari stigma negatif terhadap bekas pesakit Covid-19 dan keluarga - Nur Hartini, Mohd Hatta (2022)
Umum mengetahui mengenai virus Covid-19 yang datang tanpa apa-apa tanda, membuat dunia terpinga-pinga yang menjadi detik hitam buat kita semua. Datangnya Covid-19 membawa perubahan besar bukan sahaja dalam sejarah pandemik dunia, malah kehidupan seharian kita.