Persatuan Wanita UMP sumbang RM10,000 untuk Tabung Yayasan UMP bantu golongan susah - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUANTAN, 31 Disember 2021 – Persatuan Wanita Universiti Malaysia Pahang (MATAHARI) telah menyerahkan sumbangan sebanyak RM10,000 kepada Yayasan UMP sebagai menyokong usaha mengumpul dana untuk Tabung dan Endowmen yang berperanan membantu pelajar dan golongan yang memerlukan.