Pelajar sebak dan terharu sukarelawan UMP turun padang bersihkan rumah - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
TEMERLOH, 31 Disember 2021- Terkejut dan terharu. Itulah perasaan apabila melihat sekumpulan sukarelawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang terdiri daripada staf dan pelajar tiba-tiba muncul di hadapan rumah pelajar UMP untuk membantu membersihkan rumah beliau akibat terjejas banjir baru-baru ini.