Manfaat MySejahtera untuk kajian Long COVID - Ahmad Mahfuz, Gazali (2022)
Beban COVID-19 bukan sahaja terletak kepada bilangan kes baharu, bilangan pesakit yang masuk ke hospital dan kematian tetapi juga pesakit Long COVID.