UMP perluas jaringan kerjasama antarabangsa dengan Konstanz University of Applied Sciences Jerman - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 15 Disember 2021 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) dengan Konstanz University of Applied Sciences (HTWG-Konstanz) Jerman dalam meluaskan jaringan kerjasama antarabangsa di samping memperkukuhkan lagi hubungan kedua-dua universiti.