Pengorbanan dihargai - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Kuantan: Keberanian dua sahabat menyelamatkan satu keluarga ketika banjir di Tanah RTK Ekonomi Sri Damai di sini, baru-baru ini mendapat penghargaan daripada Universiti Malaysia Pahang (UMP).