Guna aplikasi Adab UMP tunai Kupon Food Campus untuk manfaat pelajar - Diana Surya, Abd Wahab (Utusan Melayu (M) Berhad, 2021)
KUANTAN: Seiring hasrat universiti ke arah kampus digital, penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal mengadaptasi kemudahan UMP Kasih iaitu Kupon Makan bagi membolehkan mereka yang layak mendapatkan makanan secara percuma di kafeteria kampus.