Talent Corp, Yayasan Pahang asah peluang kerja untuk 12,000 graduan - Juani Munir, Abu Bakar (Utusan Melayu (M) Berhad, 2021)
PETALING JAYA : Talent Corporation Malaysia Berhad (TalentCorp) bersama Yayasan Pahang hari ini menandatangani memorandum persefahaman (MoU) bagi memperkukuhkan usaha membangunkan kebolehpasaran graduan di negara ini.