UMP raih Anugerah ITEX Golden Award - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2021)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang (UMP) merangkul anugerah ITEX Golden Award atas kejayaan meraih 19 pingat emas, sembilan pingat perak dan dua pingat gangsa dalam Pameran Reka Cipta, Inovasi dan Teknologi Antarabangsa (ITEX) 2021 Golden Awards yang diadakan di ibu negara.