Arwah Mohd Azemi dinaikkan pangkat Pengawal Keselamatan Kanan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PAYA BESAR, 30 Disember 2021 – Pengawal Keselamatan, Allahyarham Mohd Azemi Yunus, 40 yang meninggal dunia setelah mengidap kanser usus pada Oktober lalu diberikan kenaikan pangkat secara Time-Based daripada gred KB19 ke KB 22 sebagai menghargai khidmat bakti beliau.