Sistem SMART Aqua pantau kualiti air hasilkan udang karang berkualiti - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 29 Disember 2021 – Spesis Udang Cherax Quadrinacatus atau juga dikenali sebagai Udang Karang (Lobster) Air Tawar bukan asing lagi bagi peminat makanan laut untuk menikmatinya walaupun harganya yang tinggi di pasaran.