Persatuan Wanita UMP Matahari agih sumbangan kepada 34 ahlinya - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PAYA BESAR, 22 Disember 2021 - Cakna terhadap nasib mangsa banjir, Persatuan Wanita Universiti Malaysia Pahang (Matahari) menyampaikan bantuan kepada 34 ahli persatuan yang terjejas akibat banjir di sekitar Kuantan.