Pelajar UMP guna aplikasi Adab UMP tunai kupon Food Campus - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 29 Disember 2021 – Seiring dengan hasrat universiti ke arah kampus digital, pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal mengadaptasi kemudahan UMP Kasih iaitu Kupon Makan untuk pelajar yang kesempitan menggunakan aplikasi Adab@UMP bagi membolehkan mereka mendapatkan makanan secara percuma bagi yang layak di kafeteria kampus.