UMP hantar sukarelawan fokus operasi pembersihan dan agihan bantuan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
MENTAKAB, 27 Disember 2021 - Dengan memfokuskan kepada operasi pembersihan dan pengagihan bantuan, seramai 100 sukarelawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) berkampung selama dua hari bagi membantu membersihkan rumah pelajar dan kejiranan di Taman Mentakab Indah yang terjejas teruk akibat bencana banjir baru-baru ini.