Jasa Yo dikenang terima penghargaan UMP - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 27 Disember 2021- Dua individu bernama ‘Yo’ menerima penghargaan daripada Universiti Malaysia Pahang (UMP) atas jasa dan pengorbanan setelah menyelamatkan sebuah keluarga mangsa banjir yang tinggal di Tanah RTK Ekonomi Sri Damai dalam bencana banjir yang melanda Pahang baru-baru ini.