Pembangunan insan konsep dan proses teknik biofeedback - Muhammad Nubli, Abdul Wahab; Nurul Atikah, Mohd Rodzri (Penerbit UMP, 2021)
Pembangunan insan konsep dan proses teknik biofeedback menjelaskan tentang pembangunan insan berbantukan teknologi.