Manual penggunaan alat emWavePro biofeedback - Muhammad Nubli, Abdul Wahab (Penerbit UMP, 2021)
Penggunaan Alat EmWave Biofeedback sudah tidak asing lagi di Malaysia. la digunakan secara meluas untuk membantu individu mengawal tekanan emosi dan mengurus prestasi. Buku ini ditulis untuk menjelaskan dan sebagai panduan lengkap kepada pembaca tentang tatacara penggunaan alat EmWave. Terdapat pelbagai alat biofeedback di pasaran yang ditawarkan. Namun alat ini terbukti paling mudah dan sesuai digunakan oleh ramai pihak. Buku ini boleh dijadikan panduan untuk penggunaan awal alat biofeedback. Gaya bahasa yang mudah dan grafik yang menarik akan membolehkan pembaca memahami bagaimana tatacara penggunaan alat biofeedback dengan berkesan melalui penjelasan yang sistematik. Selamat membaca dan menggunakan alatan biofeedback.