Malaysia sebagai watan berdaulat - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Facebook, 2021)
Inisiatif Tun Perak (ITP) dengan kerjasama Institut Tamadun & Kajian Strategik (ITKAS), Universiti Malaysia Pahang menganjurkan siri bulanan mengfokuskan aspek kenegaraan & perlembagaan.