Cabaran & realiti menangani pendemik Covid-19 - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
Webinar isu semasa ini akan membincangkan mengenai isu kesihatan negara, isu perlembagaan, isu politik semasa, isu dan rintihan rakyat sepanjang negara sedang berperang dengan pandemik Covid-19.