Sejarah Pembentukan Malaysia - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
Inisiatif Tun Perak (ITP) dengan kerjasama Institut Tamadun & Kajian Strategik (ITKAS), Universiti Malaysia Pahang, dan kolaborasi baru bersama Gabungan Mi'raj dan Pertubuhan Jasa Watan akan meneruskan siri bulanan mengfokuskan aspek kenegaraan & perlembagaan. Kelas ini terbuka kepada para mahasiswa dan mahasiswi serta orang awam yang berminat terutamanya yang mempunyai persoalan khusus berkaitan topik.