Wawancara Mi’raj: Penghina Islam & Institusi Diraja, wajarkah hukuman sebatan? - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
Tarikh : 18 JULAI 2021 (AHAD) | Masa : 10.00 PAGI - 12.00 TENGAHARI | Saluran Medium : Facebook LIVE PAGE GABUNGAN MI'RAJ. MENAMPILKAN PANELIS : 1. Tan Sri Musa Hassan - Mantan Ketua Polis Negara | 2. Datuk Prof Madya Dr Wan Ahmad Fauzi Wan Husain - Pengarah Institut Tamadun & Kajian Strategik (ITKAS, UMP) | 3. Sahibus Samahah Dr Luqman Hj Abdullah ( Mufti Wilayah Persekutuan). Moderator: 1. Tuan Mohd Fared Hassan - Timbalan Ketua Umum Sekretariat Mi'Raj . ANJURAN : GABUNGAN MI'RAJ DENGAN KERJASAMA: MUWASOLAH AGAMAWAN DAN AKTIVIS MEMPERKASA INSTITUSI RAJA-RAJA (MAMPIR) PERTUBUHAN NOBAT MALAYSIA (NOBAT)