Pandemik politik semasa Malaysia: keladak mendap ke dasar – air jernih semula? Satu kupasan Pasca PRU Ke-14 - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
Bicara Akademia, Pandemik Politik Semasa Malaysia: Keladak Mendap ke Dasar – Air Jernih semula? Satu Kupasan Pasca PRU KE-14. FBLive PerkasaUTHM