Falsafah sejahtera dari perspektif watan: realiti dan cabarannya di Malaysia - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (2021)
Wacana Falsafah, Falsafah Sejahtera dari Perspektif Watan: Realiti dan Cabarannya di Malaysia. Anjuran Pusat Pendidikan Asas & Lanjutan UMT, WEBEX meeting