Sukarelawan UMP terus santuni mangsa banjir - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 25 Disember 2021 - Lebih 500 sukarelawan yang terdiri daripada staf dan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyantuni mangsa banjir di negeri ini sejak banjir luar biasa pada seminggu lalu.