Yo wira yang tidak didendang selamatkan mangsa banjir - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUANTAN, 24 Disember 2021 - Dua individu bernama ‘Yo’ merupakan wira bagi penduduk Taman Sri Damai Aman apabila berjaya menyelamatkan keluarga Hanafi Muhamad Yusoff yang tinggal di kampung berhampiran.