UMP tangguh operasi akademik seminggu mulai 22 Disember 2021 - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
PEKAN, 22 Disember 2021 - Dengan mengambil kira situasi terkini dan setelah menilai setiap aspek, pengurusan universiti bersetuju untuk menangguhkan kesemua aktiviti akademik di Universiti Malaysia Pahang (UMP) berkuat kuasa mulai 22 hingga 28 Disember 2021.