Siswazah jadi 'saudagar' sayur bantu petani, masyarakat - Bernama, . (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2021)
Kuantan: Membantu pekebun memasarkan hasil pertanian sekali gus membolehkan masyarakat mendapatkan sayur segar pada harga murah, menjadi pegangan tiga siswazah universiti ini ketika mula berjinak-jinak dalam bidang pertanian pada awal tahun lalu.