Sebar luas peluang Jom Masuk UMP - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2021)
KUALA LUMPUR, 12 Disember 2021- Universiti Malaysia Pahang (UMP) menawarkan peluang buat bakal pelajar mendapatkan informasi pengajian tinggi dalam program Program Jom Masuk IPT 2021 bersempena Showcase 100 Hari Aspirasi Keluarga Malaysia yang berlangsung di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) selama tiga hari sejak 10 Disember 2021 lalu.