Tiga siswazah jual sayur bantu petani - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2021)
KUANTAN: Membantu pekebun memasarkan hasil pertanian sekali gus membolehkan masyarakat mendapatkan sayur segar pada harga murah, menjadi pegangan tiga siswazah universiti ini ketika mula berjinak-jinak dalam bidang pertanian pada awal tahun lalu.