Program Ulul Albab UMP bakal lahirkan huffaz profesional - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PAYA BESAR, 2 Disember 2021 - Sejak kecil lagi, Zulfa Kurnia Umani Hari, 23, sudah menunjukkan kecenderungan terhadap dunia al-Quran apabila gemar menghafaz surah-surah sejak kecil lagi.