12 pensyarah UMP disenarai Top 2 Scientist - UMP, PNC (Astro AWANI Network Sdn. Bhd., 2021)
KUALA LUMPUR: Seramai 12 pensyarah Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah tersenarai sebagai "Top 2% Scientist" di seluruh dunia dalam pelbagai bidang dan disiplin oleh Universiti Stanford.