UMP, CyberSecurity tingkat keupayaan pakar keselamatan siber - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 7 Disember 2021 - Program 2u2i yang dilaksanakan antara Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan CyberSecurity Malaysia (CSM) mampu memupuk semangat keusahawanan melalui kerjasama akademik dan industri dengan pendekatan penyampaian secara Work-based Learning.