PhyMill bantu pesakit kanak-kanak Palsi Cerebrum - Safriza, Baharuddin; Nur Hartini, Mohd Hatta (2021)
PhyMill adalah merupakan alat senaman automatik untuk melatih pergerakan berjalan bagi pesakit dalam kalangan kanak-kanak yang menghadapi gangguan kebolehan mengawal kedudukan dan pengaktifan badan disebabkan kerosakan pada otak yang sedang berkembang atau lebih dikenali sebagai Palsi Cerebrum (Cerebral Palsy).