Penerbit UMP, Perbadanan Kota Buku pergiat usaha pemasaran buku ke pasaran antarabangsa - Athirah, Ruzaini; Nur Hartini, Mohd Hatta (2021)
PEKAN, 3 Disember 2021 - Berkongsi nilai dan aspirasi yang sama demi masa hadapan dan kelangsungan industri buku negara, Penerbit Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Perbadanan Kota Buku (PKB) telah menjalinkan kolaborasi strategik yang melibatkan pelbagai segmen kerjasama khususnya dalam promosi dan pemasaran buku ke pasaran antarabangsa.