24 siswa UTeM ditauliah Leftenan Muda - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2021)
Melaka- Seramai 24 orang mahasiswa Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) telah menerima pentauliahan sebagai Leftenan Muda (PA) di Majlis Pentauliahan Kor Siswa Siswi Pertahanan Awam (Kor SISPA) Peringkat Kebangsaan Kali ke-12 tahun 202I, baru-baru ini.