UMP, FeMAC rangka kerjasama perkasa program TVET - Nor Azma, Muhamat Laila (2021)
KUALA LUMPUR – Kerjasama strategik Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Persekutuan Pusat Bertauliah, Jabatan Pembangunan Kemahiran (JPK) Malaysia (FeMAC) bakal memberi peluang kepada graduan kemahiran untuk menyambung pengajian Program Ijazah Sarjana Muda Teknologi yang ditawarkan universiti ini.