Seni dalam penyeliaan pascasiswazah - Noor Raha, Mohd Radzuan (2021)
Bidang penyeliaan bukanlah satu bidang yang mudah. Apatah lagi apabila seorang ahli akademik yang baharu sahaja tamat pengajian ijazah doktor falsafah (PhD) terus diberikan tanggungjawab menyelia pelajar di peringkat ijazah sarjana atau Doktor Falsafah.